Image

“ Hos Koppekongen elsker vi god kvalitet – og servering med holding!

Selvom vi kalder os KOPPEKONGEN, så er vi helt med på, at det er dig, der er KONGE over dine KOPPER! Du bestemmer fuldt og helt, hvad dine papkrus og –kopper skal signalere – og hvor meget energi, du vil lægge i at finde den optimale løsning for præcis din virksomhed!

Men er du ikke bare en lille smule nysgerrig efter nyt input, ideer og sparring?

 

Vi deler gerne vores erfaring med dig, hvis du spørger

– og helt uforpligtende kan du her lære os og vores holdninger at kende… for det er ikke nogen hemmelighed, at vi har en markant holdning til sammenhængen mellem firmalogokopper, reklamekaffekopper og reklamepapkrus og stærk branding.

Vores passion for kopper kommer fra vores egen hverdag – og tager udgangspunkt i en lige så stor passion for god kaffe. Vi arbejder parallelt med god kaffe, kaffe ’to-go’ – og synes, at det er synd at servere et kvalitetsprodukt i dårlig, intetsigende og ligegyldig emballage, når chancen for at skabe en unik sammenhæng mellem indhold og emballage ligger lige for!

Vi søgte en god løsning – og vi fandt den! De seneste 2 år har vi arbejdet med vores egne kopper – og nu synes vi det er tid til at udbrede kendskabet til god kvalitet til rigtig fornuftige priser og lade andre få glæde af de gode logokopper.

Vi har arbejdet målrettet på at bringe minimumsproduktionerne ned til et niveau, der åbner nye muligheder for mindre virksomheder – og større firmaer, som gerne vil give lanceringer, events, messedeltagelse og hverdagen lidt ekstra kulør og branding.

Ring til KOPPEKONGEN, hvis du drømmer om at løfte dit produkt eller en event til ’next level’ …  Til kamp mod kedelige kaffekopper! Det er kvalitet, detaljer og god branding, der gør forskellen!

Kopper med god samvittighed

Miljø er for os – og sikkert også for dig - en vigtig faktor. Derfor har vi valgt udelukkende, at tilbyde FSC-mærkede papkrus og -kopper af papir fra skove, hvor plante- og dyreliv beskyttes og hvor træerne kun fældes i en hastighed, der sikrer reproduktion. FSC-skovene er samtidig gode arbejdspladser med fokus på løn, sikkerhedsudstyr og uddannelsesmuligheder for de lokale arbejdere. Det synes vi, er en god tanke …

Alle vores kopper er selvfølgelig godkendt af Fødevarestyrelsen – til varme og kolde fødevarer i både fast og flydende form.

Image
Image
koppekongen-i-krone-rev.png

Search