Image

Tilbehør til logokopper

new_kop-bullits.png

Låg til 24 & 36 cl kopper. Tilkøb der holder på varmen

Låg skal der til, hvis du leger med ’to go’ eller takeaway-tanken eller bare gerne vi holde dit indhold VARMT - eller KOLDT på en sommerdag! Vi har 4 anvendelige farver at vælge imellem,  så du kan supplere dit design med godt standardvalg til en god pris:

Klassiske hvide og sorte låg, der passer til langt de fleste designs, en klar rød, som fanger opmærksomheden og sidst men ikke mindst, den grønne, som drejer tankerne mod økologi og bæredygtighed.

Få en pris på din unikke kop

Ring og snak med os!
  • TLF.: 27 99 90 31

Printede sleeves skåner fingrene

De printede sleeves af et kraftigt lag pap isolerer – og øger anvendeligheden på dine enkeltlagskopper. Du kan give dine kunder og gæster valgfrihed ved at tilbyde dem sleeves fra gang til gang – eller du kan lade dem indgå som en integreret del af dit ’to go’ koncept.

På samme måde kan du designmæssigt lade dine sleeves være en integreret del af  dit koppedesign, du kan bruge dem til at bringe dit budskab ud i kombination med ensfarvede kopper – eller lade dem bære kampagner, der kører i kortere perioder, og hvor du har brug for at skifte tekst og ’gøre noget vildt’.

De er  supergode til korte budskaber – og kan få masser af ’kant’, hvis du leger med mat og blank finish. Der er ingen begrænsninger på farvevalg, for vi trykker i den fulde CMYK farveskala – og du har hele ydersiden til rådighed!

Det er bare at gå i gang med at tænke kreativt ... og få en sleeve, der gør noget ekstra for dine single wall papkrus.

Er du I tvivl om, hvad du skal vælge?

Så ring eller skriv til os – vi sender dig gerne et par prøver, så du kan sammenligne, mærke papirkvaliteten og se eksempler på farver og finish.

koppekongen-i-krone-rev.png

Search