Image

Isbægre

new_kop-bullits.png

Isbægre … er til mere end is!

Et isbæger er perfekt til alle de kolde desserter, frozen yoghurt, en god flødeis – og ikke mindst til smagsprøver. Det kan både bære en fin og enkel dekoration i et sæsonaktuelt design, dit logo eller firmanavn – eller det budskab du gerne vil sende!

 

Alle vores isbægre fremstilles af FSC godkendt, miljørigtigt genbrugspapir på vores europæiske fabrik – har et elegant mat finish. Vi printer i én af 11 smukke farver  og både papir og printfarver er fødevaregodkendt.

 

Du kan vælge mellem forskellige standardstørrelser – og skabe din egen lille kollektion af  iøjnefaldende isbægre til sommerens desserter. De små oplag giver dig endda mulighed for at skifte dine budskaber ud i løbet af sæsonen … og sende masser af smil med ud i Danmark.

 

Med dit logo eller budskab på isbægeret giver du dine kunder en lille ekstra hilsen og oplevelse med på vejen – og sender også signaler om, at du driver en seriøs og dedikeret forretning med et gennemført koncept.

 

Vores standardstørrelser er 11 cl, 24 cl,  36 cl –  ring endelig for priser og hvis du har brug for større, mindre eller midt-imellem-størrelser. Vi hjælper dig gerne videre!

Er du I tvivl om, hvilken størrelse, du skal vælge?

Så ring eller skriv til os – vi sender dig gerne et par prøver, så du kan sammenligne, mærke papirkvaliteten og se eksempler på farver og finish.

koppekongen-i-krone-rev.png

Search