Image
designskabeloner_750.jpg
Koppedronning - Betina Cosmus

"Vil du selv DESIGNE dine LOGOKOPPER?
Så kom godt fra start …"

Kan du selv omsætte dine ideer til færdige designs? Så hjælper vi dig godt i gang! Nedenfor finder du designskabeloner til langt de fleste af vores logokopper – fra den mindste til den største.

Designskabelonerne ligger i PDF-format og det eneste du skal sikre dig, inden du går i gang, er at du snupper den rigtige størrelse og er opmærksom på, at der er forskel på single- og double wall versionerne.

Nedenfor finder du alle de detaljer, du har brug for. Det skulle være lige til at gå til – men opstår der alligevel spørgsmål undervejs, så er du til enhver tid velkommen til at ringe til os for råd og vejledning.

Kopper med god samvittighed

Miljø er for os – og sikkert også for dig - en vigtig faktor. Derfor har vi valgt udelukkende, at tilbyde FSC-mærkede papkrus og -kopper af papir fra skove, hvor plante- og dyreliv beskyttes og hvor træerne kun fældes i en hastighed, der sikrer reproduktion. FSC-skovene er samtidig gode arbejdspladser med fokus på løn, sikkerhedsudstyr og uddannelsesmuligheder for de lokale arbejdere. Det synes vi, er en god tanke …

Alle vores kopper er selvfølgelig godkendt af Fødevarestyrelsen – til varme og kolde fødevarer i både fast og flydende form.

Image
Image
koppekongen-i-krone-rev.png

Search