Image
design_ide_750.jpg

Hvordan bliver dine logokopper en AKTIV del af din BRANDING?

 

Det gør de med et stærkt budskab, et iøjnefaldende design – og et design, der matcher din virksomheds profil og image. Måske har du selv en design- eller marketingafdeling, der kan downloade én af vores designskabeloner – og kaste sig ud i kreative forslag og layouts?

Hvordan bliver dine logokopper en AKTIV del af din BRANDING?

Hvis ikke så kan vores interne designafdeling hjælpe! Hos os finder du nemlig et stærkt hold af grafiske designere og AD’ere med en kreativ og faglig baggrund fra bl.a. Designskolen – og ikke mindst mange års praktisk erfaring. De forstår at gribe dine ideer og omsætte dem til færdige designs – uden at gå på kompromis med din virksomheds stil og eventuelle designmanualer.

 

Har du ikke arbejdet med design, tryk og farver før, så er det også her, du kan stille alle dine kvalificerede spørgsmål om produktionsteknikker, farver og designbegrænsninger. Det er helt okay ikke at vide præcis, hvad CMYK, fuldfarvetryk og mat og blank finish betyder … omvendt er der jo også mange ting, som vores grafiker ikke ved om dit produkt og måske har brug for en forklaring på, for at give dig det perfekte designforslag.

 

Vi kobler dig direkte til den grafiker, der sidder med din opgave – og sikrer dermed, at al kommunikation er direkte og uden ’mellemmænd’. Erfaringen siger, at det giver de bedste resultater og de mest aktuelle og relevante designs.

Kopper med god samvittighed

Miljø er for os – og sikkert også for dig - en vigtig faktor. Derfor har vi valgt udelukkende, at tilbyde FSC-mærkede papkrus og -kopper af papir fra skove, hvor plante- og dyreliv beskyttes og hvor træerne kun fældes i en hastighed, der sikrer reproduktion. FSC-skovene er samtidig gode arbejdspladser med fokus på løn, sikkerhedsudstyr og uddannelsesmuligheder for de lokale arbejdere. Det synes vi, er en god tanke …

Alle vores kopper er selvfølgelig godkendt af Fødevarestyrelsen – til varme og kolde fødevarer i både fast og flydende form.

Image
Image
koppekongen-i-krone-rev.png

Search