Express / små oplag

expresslevering.jpg
new_kop-bullits.png
Express levering & små oplag

“Ikke bare hurtigt ... EXPRESS!

Fra vi trykker ’START’ hos vores europæiske fabrik til du modtager kassen med dine logokopper, går der bare 2-3 uger. Har du en event i kalenderen, så det virkelig haster, så skruer vi på alle knapper og leverer endnu hurtigere ... det kalder vi SUPEREXPRESS!
 

“Små mængder... Fint med os!

Tidligere blev du mødt med vilde minimumsantal, der snuppede den sjove fleksibilitet og gav dig lager til flere år! Det er slut! Hos os kan du nøjes med 500-1.000 stk. – stadig med en leveringstid på 2-3 uger. Et minimumsantal, der giver plads til kreativitet, målrettet marketing og aktualitet!
 

Haster det? Så skriv til os nu

Ja tak jeg vil gerne rekvirere vareprøver Tilmeld mig nyhedsbrevet

Kopper med god samvittighed

Miljø er for os – og sikkert også for dig - en vigtig faktor. Derfor har vi valgt udelukkende, at tilbyde FSC-mærkede papkrus og -kopper af papir fra skove, hvor plante- og dyreliv beskyttes og hvor træerne kun fældes i en hastighed, der sikrer reproduktion. FSC-skovene er samtidig gode arbejdspladser med fokus på løn, sikkerhedsudstyr og uddannelsesmuligheder for de lokale arbejdere. Det synes vi, er en god tanke …

Alle vores kopper er selvfølgelig godkendt af Fødevarestyrelsen – til varme og kolde fødevarer i både fast og flydende form.

Image
Image
koppekongen-i-krone-rev.png

Search